Bli med på patruljeringen

Stipatruljen ønsker deg på laget og er avhengig av din frivillighet for å kunne patruljere.

Før du kan ta på deg vår uniformerte sekk og artikler, må vi få anledning til å fortelle deg om rutiner, prosedyrer og oppgaver.

Vi må vite at du har grunnleggende kunnskap om kart, kompass og førstehjelp.

Du må hvite hvilke oppgaver du har, hvilken myndighet du har, og ikke minst, hvilken myndighet du ikke har. Du må kjenne rutiner for hvor du parkerer uten avgift, hvor patruljesekken hentes og leveres, hvordan du fyller inn rapport osv. Det er også helt avgjørende at du har kjennskap til systemet som styrer påmelding via en app på tlf din.

Når du har klarhet i dette, kan du bruke din egen tlf til å velge hvilken, eller hvilke datoer og tidspunkt du ønsker å patruljere. 

Vi holder kurs for deg

Vi forteller, hjelper og legger til rette med alt du trenger vite med et innførings kurs. Kurset holdes på kvelds eller dagtid, og planlegges til å ta mellom en og to timer. Lokasjon er kan være Preikestolen fjellstue, lokalene til Stiftelsen Preikestolen på Jørpeland, eller annet egnet sted i regionen på begge sider av fjorden. Se detaljer på siden om kursing.Kontaktperson for sammarbeidsprosjektet stipatrulje.no

Prosjektleder STF v/Atle Ommundsen.
Nettside: www.stipatrulje.no
Mail: stipatrulje@stf.no
​​​​​​​Tlf: 990 98 822

Stiftelsen Preikestolen

Rådhusgaten 7
4100 Jørpeland
Mail: post@visitlysefjorden.no
Tlf: 952 20 413